If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, ще помагаме!
Моя Алфи е заявил съгласието си за донорство!
Както каза Крис, ще помагаме!
Знам как се чувстваш и това не са празни думи!
За това майната и на тъгата и нека бъдем силни!
Белия лебед пак може да оживее!
Огледай го и казвай от какво имаш нужда.Инсталацията и другите токови простотии, ако имаш проблем, ще ги направя аз.Само не ме карай да чукам тенекии, че Пикасо ряпа ще яде!
Това,че си паднал е нищо, ако можеш да станеш и продължиш напред!
Слушай дъртия пръдльо!
А ти какво си направил????Видях при Лисан една червена ранена непоправимо
Колега, за инсталацияте ти казах да не се безпокоиш!Това е моя работа.Мисли за тенекиите, че там явно не мога да ти помогна особено по презумпция!Инсталацияте ще ти я оправя за един ден!Казвай как е мотора и останалите простотии.
Поне едната да спасим!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Колега Triptih, и от мен искрени съчувствия, но тук ще бъда гаден и ще те посъветвам да не я възстановяваш.
Защо?
Защото: дори и да нямаш проблем с частите, проблема с ламарините е по-голям. 33-ките по рождение са с кофти ламарина, но след такова горене ламарината освен всичко друго се отвръща и закалката вече я няма. Кавото и да правиш, както и да я обработиш, ръждата ще избие навсякъде, много бързо. И това с възстановяване само при условие, че колата е с идеално купе. Ако е позагнила, въобще не си заслужава.
Съгласен съм с теб колега.За да си струва да се възтановява ,купето трябва да е изрядно.Колата това лято беше кърпена.Друг е въпроса какво е унищожил огъня.Докато не оголя цялата предница,няма да знам какви са пораженията.Иначе по евтино и лесно ще е да си купа нова.Но ако има живот в моита ще се помъча да я съживя.
Съгласен съм с теб колега.За да си струва да се възтановява ,купето трябва да е изрядно.Колата това лято беше кърпена.Друг е въпроса какво е унищожил огъня.Докато не оголя цялата предница,няма да знам какви са пораженията.Иначе по евтино и лесно ще е да си купа нова.Но ако има живот в моита ще се помъча да я съживя.
Моите съболезнования колега ... но да ти кажа само че една кола която е горяла е най-добре да отива или на вторични или да си оставиш това което не е горяло за резервни части щото на всичкия метал му се разказва играта от огъня зависи колко е горял ... ама като гледам снимките доста си е погоряло ... виждал съм не една изгоряла кола и от всичките нито една възтановена
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Горялата ламарина е ебана работа.Мека е и ръждясва много лесно.Все пак сега има добри химикали и това не е проблем.Важното е , че купето е здраво.Тенекии ще намерим.Другото е, че колегата трябва да се стегне и да разчаркова всичко и да докладва за пораженията, та да знаеме ,какво да събираме.Лисан също има доста тенекии и човека ясно заяви, че ги подарява.Изобщо всичко опира до организация.
Стегнете се и стига лигавщини. Поне едната да я оправиме.Моята не става, но става за донор!Вярвам, че всички ще помогнеме, колкото можем, а то не е малко!
Все си мисля,че не сме толкова скапани, че да не можеме да зглобиме една кола.
Въпроса е , кой за какво е тука, мамка му!
Ха наздраве!
Last edited by mordohy; d.m.y г., 16:02.
Основание: познатата кретения
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
@mordohy
Бате нали се сещаш роговете или поне левия на какво са станали след огъня ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Докато не оголя цялото купе отпред няма да знаем дали има живот в нея.Естествено ако положението е зле няма да се захващаме.Но не мога да си представя да я дам за скрап.Докато има надежда ще се помъча.....поне това заслужава моята любов.Така че като я разглобя,ще пусна снимки и тогава ще водим дебата дали си струва.Нека първо разберем какво е свършил огъня.
Пак да кажа,че не съм вкъщи.От една седмица пребивавам в Силистра.Като стана белята трябваше да заминаваме и зарязах всичко.Затова само говоря празни приказки,а не деиствам.Като се прибера във вторник....то трябва и да свърша някои неща в академията...така че събота и неделя ще дам повече информация.
според мен ще може да се съживи колата (поне от това което виждам на снимките)
по-лесно ще си намериш нужните ти части от колкото да си намериш друга читава 33ка ! ще помагаме кой с каквото може !
успех...
ще следим темата с интерес !
поздрави
Alfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
Alfa Romeo33 1.5IE 95hp 93'
Колеги ....днес разглобих красавицата....за съжаление диагнозата е смърт.Нищо нестава от купето отпред.Всичко е изгоряла ламарина,даже вече е хванала ръжда.Като махнах таблото се показа още изгоряла ламарина.Положението е
От двигателя освен блока и главите нищо друго не остана.Стрували си да ги пазя при положение че ги горя голям огън.Мисълта ми е дали огъня е оказал влияние върху метала на двигателния блок.
Comment